woensdag 25 juni 2008

Stones of strength

Stones of strength. Stones die beschikbaar zijn:
110kg-120kg -130kg -140kg
Er zijn drie verschillende plateau's.

2 opmerkingen:

R.Wals zei

Hallo,

een vraag...
Zijn de materialen te huur / te koop?

Groet R. Wals

wim zei

Beste R.Wals,
Sorry voor de late reactie. Ik krijg meestal zulke vragen via mail en heb op deze link van onze site nog nooit reacties gekregen. De materialen zijn niet te koop. Ik heb zelf via verschillende mensen het materiaal kunnen aanschaffen wat op zich al een hele onderneming was.
De stones heb ik gekocht in Nederland bij Jan Haaring (wachttijd van 6 maanden minimum). Banden kan je krijgen via een bandencentrale. Die kun je gratis krijgen omdat het afgekeurde banden zijn, je moet enkel het transport voorzien. Is het geen monsterband dan gaat dit met een gewone aanhangwagen.
Al de rest van het materiaal heb ik laten maken bij Joeri Polfliet. Heel degelijk en stevig materiaal. Joeri is ondertussen een kameraad geworden in het sterkste man wereldje. Hij maakt dit materiaal op aanvraag, doch dit was in eerste instantie een vriendendienst omdat hij nogal goed om kan met een lasstand. Je kan het hem natuurijk altijd vragen wil je iets bestellen. Als je nog vragen hebt stuur je me maar een mailtje op volgend adres: wim_jammaer@yahoo.com
Groetjes Wim.